DERMALUXTM TRI-WAVE LED-FOTOTHERAPIE VERJONGT, HERSTELT EN REVITALISEERT ELKE HUID 

Wat is het?

DermaluxTM LED Fototherapie combineert klinisch bewezen golflengtes met de meest recente generatie van LED-technologie om veilige en effectieve resultaten te leveren bij het behandelen van een grote variëteit aan huidproblemen, zonder ongemak of hersteltijd.

Vanaf de eerste behandeling geeft Dermalux de huidcellen opnieuw energie zodat een vale huid er weer fris gaat uitzien. Uiteraard zal een behandelkuur betere en langdurige resultaten geven door op een natuurlijke manier de huidverjonging te stimuleren en de herstelprocessen te activeren. Dit leidt tot een vitale en energieke huid die er algemeen gezonder uitziet. LED bevordert de celvernieuwing, en is de oplossing voor tal van huidproblemen.

Dermalux LED therapie is daardoor de ideale ondersteunende techniek voor elke medische procedure waarbij huidproblemen worden behandeld.

Hoe werkt het?
 
DermaluxTM Tri-Wave maakt gebruik van 3 klinisch bewezen golflengtes: rood (633nm), onzichtbaar NIR (830nm) en blauw (415nm) licht met een welbepaalde energie-output, intensiteit en dosis. De drie kleuren kunnen afzonderlijk of gecombineerd ingezet worden waardoor ze elk apart een foto-biologisch proces in de huid en de –cellen uitlokken.

Elke lichtkleur heeft een zeer specifieke werking:

Rood lichtgeeft cellen en hun onderdelen weer energie, laat deze weer optimaal werken. Verder verhoogt het de hydratatie van de huid, versterkte de capillairen, activeert het ATP, stimuleert collageenproductie, werkt anti-bacterieel, vermindert fijne lijntjes en rimpels, kalmeert roodheid en irritatie.
Onzichtbaar NIR lichtoptimaliseert de werking van de celmembranen, verbetert de celcommunicatie, versnelt het genezingsproces van de huid met 80 %, stimuleert elastine, vermindert pigment, voorkomt littekens enz.
Blauw lichtwerkt anti-bacterieel en specifiek bacteriedodend op de P. Acnes bacterie. Verder is het sebum regulerend en heeft het positieve effecten op psoriasis, eczeem en dermatitis.