Onychoplastie 

Het gebeurt vaak genoeg dat mensen niet met open schoenen durven te lopen omdat de nagels lelijk zijn van vorm of structuur. Ann Hoste biedt u de mogelijkheid om uw nagels weer mooi te maken voor een langere periode. Een gel nagel op u teen is anders dan op je vingers.

Voortaan kunt u onbezorgd, zelfbewust en elegant door het leven gaan. Er zijn namelijk meerdere methodes om lelijke teennagels te behandelen. Het is een moderne cosmetische teennagelcorrectie, welke fantastische resultaten geeft bij het corrigeren van uw teennagels. Door de ontwikkeling van dit moderne correctiemateriaal kunnen nagelziekten nu succesvol behandeld worden.

Teennagels kunnen gedeeltelijk of zelfs helemaal gerepareerd en gecorrigeerd worden zodat uw nagels er weer esthetisch mooi en goed verzorgd uit zien. Het te corrigeren gedeelte van uw teennagel wordt zo dun mogelijk eraf gefraisd, daarna wordt met Pedique-gel uw nagel gemodelleerd en de vorm bepaald.

Een pedique-nagel is elastisch en past zich aan de bewegingen van uw nagel en voet tijdens het lopen aan, waardoor het niet als storend wordt ervaren. Uw nagel voelt heel natuurlijk aan en past bij uw natuurlijke nagels. Er zijn verschillende kleuren. Samen met u kunnen wij bepalen welke kleur bij uw teennagel past. Sterke verkleuringen zoals bij schimmelnagels kunnen behandeld worden zodat ze minder zichtbaar zijn. U mag de nagels ook lakken in uw favoriete kleur nagellak en deze blijft veel beter houden. De tijdsduur van de behandeling tot er weer gezonde nagel is gegroeid is afhankelijk van in welke staat uw teennagel verkeerd. Gemiddeld duurt dit tien tot twaalf maanden. Als er zich geen problemen voordoen (drukpunten, loslaten of speciale ziekten), groeit de gel met uw gezonde nagel uit. Ter controle en om permanent een mooi esthetisch resultaat te behouden moet uw gecorrigeerde nagel iedere 5 á 6 weken worden behandeld. Pedique-gel is een product van hoogwaardige kwaliteit. Dat garandeert u prachtig esthetische gecorrigeerde teennagels en een groter zelvertrouwen.